top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
2048x82048_px_FB_Profilova_fotografie.png

Skupina Mab Junga

Veřejná·24 členů

Denis Zheleznyi
Denis Zheleznyi

Jaké zkušenosti máte s nákupem potřeb pro vědeckou práci online?

Ahoj všichni, mám na vás otázku. Jako studentka biologie často potřebuji různé pomůcky pro své projekty a experimenty mimo univerzitu. Často se mi stává, že potřebuji něco narychlo koupit, nebo jen doplnit vybavení a nechce se mi vždy spoléhat na velkoobchody, které mají dlouhé dodací lhůty nebo vysoké minimální objednávky. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s nákupem potřeb pro vědeckou práci online? Je nějaký eshop, který můžete vřele doporučit, nebo se naopak něčemu vyhnout?

3 zobrazení
Jon Snow
Jon Snow
před 13 hodinami

Rozumím tvému problému, sama jsem se s tím na začátku své kariéry potýkala. Velké velkoobchody jsou sice dobré pro instituce, ale pro individuální nákupy se moc nehodí. Já mám velmi dobré zkušenosti s https://biolabshop.cz/ . Nabízejí pestrý sortiment, který pokrývá základní vybavení pro studenty i pokročilejší vědecké přístroje. Často tam kupuji skleněné nádobí, jako jsou Erlenmeyerovy baňky a pipety, které jsou nezbytné pro přesnou práci. Mají také široký výběr ochranných pomůcek, což je pro laboratorní práci absolutně klíčové. Dodání zboží je obvykle rychlé a jejich zákaznický servis je velmi ochotný, což je pro mě hodně důležité.

členů

Ak sa chcete dozvedieť viac o témach s ktorými pracujem, navštívte môj youtube kanál.

Adresa: Lučenec
Email : mab.junga@gmail.com, Telefón : 0918 231982 
GDPR, ičo:54650640

Ďakujem za odoslánie spravy ♥

bottom of page