top of page

Skupina Mab Junga

Veřejná·31 členů

Která banka má teď nejlepší úrok na spořicím účtu?

Lidi, ahoj! Mám takovou otázku, možná trochu naivní, ale přeci: kde teď nejlépe uložit peníze, aby se aspoň trochu zhodnotily? Koukala jsem na spořicí účty, ale přijde mi, že úroky jsou pořád dost nízké vzhledem k inflaci. Mám něco málo našetřeno a nechci, aby mi to jen tak leželo na běžném účtu a ztrácelo hodnotu. Jaké máte zkušenosti vy? Investujete někdo do podílových fondů nebo něčeho podobného? Nebo se vyplatí spíš termínovaný vklad? Díky za jakékoliv tipy a rady!

13 zobrazení

Ahoj! Taky jsem to nedávno řešila, a nakonec jsem si udělala menší průzkum. Zkusila jsem se podívat na srovnání spořicích účtů na https://www.ckktour.cz/ . Docela mi to pomohlo zorientovat se v nabídkách různých bank a zjistit, kde mají nejlepší úroky. Ale je pravda, že i tak to není žádný zázrak, a inflace je pořád vyšší. Důležité je taky si zjistit, jestli k tomu účtu nejsou nějaké další poplatky nebo podmínky, třeba minimální vklad nebo omezení výběru. Každopádně doporučuju si to srovnat, než se pro něco rozhodneš.

Ak sa chcete dozvedieť viac o témach s ktorými pracujem, navštívte môj youtube kanál.

Adresa: Lučenec
Email : mab.junga@gmail.com, Telefón : 0918 231982 
GDPR, ičo:54650640

Ďakujem za odoslánie spravy ♥

bottom of page